Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ano, k invazi nepřátel. Ne k lidem, kteří jsou skutečnými uprchlíky, kteří spíš trpí někde na hranicích Sýrie nebo Sůdánu, protože nemají prostředky k zaplacení.

Paní poslankyně, prosím, nepodsouvejte nám nekřesťanské jednání jako bývalá herečka Vašáryová. Proč mlčíte o informacích Europolu, že se nezákonným obchodem s uprchlíky živí přes 30000 překupníků. Oni a jejich vůdcové jsou odpovědní za utopené, na Sahaře jich zlikvidovali ještě víc, jen když mají své peníze a zbabělí evropané je nechají parazitovat.

No a ty kvóty to znamená, že si na západě přeberou ty schopné či hodné a nám vyvezou problémové? Prosím jste v parlamentu, lidovci ve vládě, braňte svoji zemi jako schopní křesťanští demokrati, nebuďte zrádci své země.

0 0
možnosti
JR

J61a68r96a 49R22a97n50k

20. 10. 2015 1:31

R^Nechci se podrizovat negativnim pocitum strachu a nenavisti, chci si svoji lidskost branit za kazdou cenu.

0 1
možnosti
Foto

Paní Golasowská, považujete za "člověka v nouzi", kterému jsme povinni pomoci každého, kdo přichází ze zemí, kde se mají lidé hůř, než my Evropané?

Pokud ano, tak zastáváte sebezničující a velmi nebezpečný názor.

Pokud ne, pak nevím, o čem tady píšete.

6 0
možnosti
Foto

J35i93ř69í 90K70i61n43d89l

19. 10. 2015 12:02

Tím,že je budeme přijímat, vyřešíme problémy v Africe, v Arabských zemí?Není možné řešit problémy v jiných zemí, tím, že jejich obyvatele přesuneme knám. Emigranti z těchto zemí nejsou ochotní přijmout naši kulturu, učit sejazyk a vyznávat naše hodnoty jako valná většina Ukrajinců, Čechůz Volyně, nebo Vietnamců.  Syřané vědí,že je v Evropě nikdo nebude nutit přizpůsobovat se kultuře hostitelskézemě v rámci multikultur ismu, ale naopak bude se jim ustupovat.Ale jak chce Evropa přinutit ty tak zvanéutečence, kteří touží po bohatém Německu či Švédsku usídlit se třeba v chudémBulharsku ? Násilím ?  Kde ty země utečence ubytují, to nikoho z EUnezajímá.  Do Evropy se valí milony lidí. Vůbec EU nemluví o tom, jakpomoc zemím, kde jsou statisíce  lidí, kteří nemají na to si zaplatit nacestu do Evropy a přežívají v otřesných podmínkách v Turecku a Jordánsku. Pokudutečenci v Evropě nedostanou azyl, jak je dokážeme vrátit zpět, to také nikdoneřeší. RvRvRv

3 0
možnosti
LV

L22i30b36o44r 67V76a48n27ě34k

19. 10. 2015 11:30

Jde-li Vám skutečně o to, těmto lidem v nouzi pomáhat, pak byste si měla být vědoma také faktu, že u nás jsou náklady na pomoc cca 5x vyšší, než v prvních bezpečných zemích, kam uprchli.

Takže humanismus by především byl je vrátit do táborů odkud nelegálně a násilně migrovali za lepším živobytím na naše náklady - a tam se postarat o 5x větší lidí skutečně potřebných.

Nikdo nikomu nebrání si požádat o vizum, či o legální přistěhování. Jen by mělo být bráno v potaz, že islám je ve své podstatě nejen "nějaké další" náboženství, ale nenávistná vražedná ideologie o čemž důkazem je základní svatá kniha Korán.

8 0
možnosti
BK

Tak vám nevim, paní, je prý vám cizí zavřít dveře před člověkem v nouzi, ale chtěl bych vás vidět, kdyby vám doma zazvonilo dvacet bezdomovců. A když je nebudete chtít pustit do obýváku, začnou vám čumilové u plotu nadávat do xenofobů.

Solidarita je moc pěkná věc, ale pokud je vynucená, už to není solidarita. Taky v nás není nenávist, to je klišé pomatených sluníček. Ale může skutečně přijít, jako reakce na ten permanentní tlak propagandy. Není divu, že už nezabírají ani ty nejdojemnější HáeLPéčka. No a zatím jsem od žádného přijímače neslyšel jediný reálný návrh co bude dál.

11 0
možnosti
VM

V47á31c14l84a27v 89M86a69c96h

19. 10. 2015 11:10

Uprchlická krize mě vyděsila. Nikoliv ale uprchlíci jako takoví, ale zjištění že žijeme v otevřeném eurosquatu ovládaném v lepším případě šílenci, v horším zavilými maniaky.

RvEURv

9 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik