Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak blbej článek, vyjma všechny články komunisty Kašuky, jsem tady už dlouho neviděl. 8-oNějak vám uniká, že v drtivé většině jsou majitelé psů lidé v pokročilejším, hlavně v důchodovém věku. Ti už si své odrodili a odvychovali, tak netuším, co to má z vaší strany znamenat.

0 0
možnosti

Článek pochopitelně nemíří na důchodce, ale na páry v produktivním věku, které (ač reprodukce schopné) rezignovaly na pořízení vlastního dítěte a mateřskou (otcovskou) lásku si vybíjejí na zvířeti. :-)

0 0
možnosti
Foto

Pejsek nebo kočička mají jednu velkou přednost: nemusíte chodit na rodičovská sdružení. ;-D

Naštěstí si Evropa i Čína uvědomuje, že nás Země neuživí, pokud nevyměníme kvantitu za kvalitu.

3 0
možnosti

Ale po dětech zase nemusíte sbírat hovínka na chodníku. :-)

0 0
možnosti

Můj ty světe kulatý.. Gáááááááááárns!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

J57i53ř78í 95N88o88s15e70k

1. 11. 2015 12:35

A to jste přehlédla ten šílený byznys kolem koček a fakt, že mnoho mladých mužů si místo partnerky pořídí kočku nebo kocoura :-)

2 0
možnosti

Člověk ocení zvíře které stačí jen nakrmit a pak se mu není třeba věnovat...

0 0
možnosti

P14a58v74e85l 39Z72e89m32a37n

1. 11. 2015 11:40

Hlavní příčina malé porodnosti není primárně v penězích, ale v politice (nejen) autorčiny KDU-ČSL, která postupně nastavila takové podmínky, že pro chlapy se stalo otcovství a manželství tak rizikovým aktem, že do toho prostě nejdou..., a proč by měli, když v našem státě de-fakto "dítě patří matce" !!

2 0
možnosti

A už je to tady! Člověk, jako největší škodná ztrácí na popularitě. Navíc to má vlastní hlavu a neposlouchá a neposlouchá!:-) To pes je věrnej vždy, poslouchá a dokonce člověka i ochrání.....před škodnou:-)

3 0
možnosti

Čína opatření "1 dítěte" přijala především kvůli katastrofálnímu přelidnění které zavánělo dalším hladomorem (kterých si Číňani za posledních pár tisicíletí užili hodně... ten za Maa rozhodně nebyl největší)

Evropa sama o sobě trpí 23 miliony "přiznaných" nezaměsnaných - to je podle "euro" metodiky která bere jenom lidiuřadech práce žijících z podpor.

Lidi kteří žijí ze "sociálních" dávek nepočítá. /Pokud bychom na Evropu aplikovali českou metodiku z roku 1990 kdy se za nezaměsnaného bral každý mezi 18 let věku a důchodem kdo nebyl zaměstnaný, invalida či student - vyskočila by nezaměsnanost na cca 60 milionů lidí v EU.

60 milionů lidí pro které neexistuje absolutně žádné uplatnění které by do systému přineslo více zdrojů než kolik jich jeho vykonávání spotřebuje.

V ČR máme 400 000 "ofi" nezaměsnaných. (opět dle eurometodiky kterou si lžeme do vlastní kapsy" a 100 000 pracovních míst... jenomže je to 100 000 pracovních míst které z toho rezervoáru nelze zaplnit. Lidi nejsou kvalifikovaní a většina z nich ani nemá "vrozený" potenciál tu kvalifikaci získat. (A naivní představa že to jsou schopni vykrýt imigranti kteří jsou na tom s kvalifikací podstatně hůř je šílená... 20ti letý člověk který nemá základku jí bude dohánět 15 let minimálně... vývoj mozku defacto skončil a schopnost absorbovat informace je už malá)

Realita je že Evropa trpí přelidněním. A potřebovala by se zbavit tak 100 milionů lidí... kdykoliv k tomu v minulosti došlo tak přišla buď válka, hladomor a nebo koloniální expanze kdy se Evropa ve velkém lidí zbavovala.

7 0
možnosti

v prírodě jsou v podstatě 2 archeotypy rozmnožování...

Krysy se množí prakticky neustále, když je hlad a nebo problém... holt se navzájem sežerou a nasytí se krysím masem.  (Krysí máma se o mláďata stará pár týdnů... stěží desetinu procenta své životní dráhy... kdykoliv se nedaří může to zkusit znovu...)

Tygřice piplá svá koťata 36 měsíců, nikdy nemá víc jak 2 najednou... je to skoro 10 procent jejího potenciálního života. Musí řešit kvalitu, nikoliv kvantitu. Když má problém nalovit dost žrádla pro sebe (koťata bez ní nepřežijí) tak je sežere, obnoví své síly a zkusí to za rok znovu zlepší li se populace kořisti.

(šanci na samostatnost má kotě po 30 měsících... v tu chvíli je ochotná se obětovat)

Co je ovšem perverzní je že v "našem" systému se lidi kteří používají metodu tygra musí dělit s těmi kdo používají metodu krys... vzniká paskvil kde se reálně namnoží jenom lidi kteří kromě množení nic jiného dělat nebudou.

(tygřice skladují maso i týdny... a aktivně zabíjí kohokoliv kdo by se chtěl nasytit z toho co nalovily výhradně pro svá mláďata)

5 0
možnosti

Strašení vymíráním je ten nejblbější hoax, jaký se za poslední dobu objevil...

1) lidstva je přes sedm miliard, kolik jich ještě může planeta uživit?

2) nejde to počítat striktně matematicky, kolik nás bylo po válkách a jak jsme to rychle "dohnali"...

3) jsem radši, když si určití lidé pořídí psa, než aby týráli dítě, které nechtějí a nejsou na něj připraveni...

Musíme se soustředit na osvětu ohledně plánovaného rodičovství v zemích třetího světa a vytvořit tu podmínky pro velké rodiny (i bílé pleti), hlavně nepouštět do země ty, kteří kromě dělání dětí ničemu neprospějí...

10 0
možnosti

Nezlobte se, ale váš předpoklad, že nechtěné dítě bude automaticky týrané, je poněkud přehnaný.

1 0
možnosti

R^

Nějak se nám ta naše evropská kultura dostává do slepé uličky. Ztráta Boha vede ke ztrátě humanity. Co pak chcete hájit po invazi islámského náboženství a muslimské kultury?

:-)

2 2
možnosti

což o to, ztráty těch pohádkových figurek vychází nastejno;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik