Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak proč to děláte?

0 0
možnosti

To je čtenost, viďte, paní poslankyně? A ta karmaR^

0 0
možnosti

Čemu říkáte "značná část" populace? Odhaduje se, že je mezi námi cca 1% těžkých psychopatů, s lehčími formami asi 4%. To jsou lidé, kteří v důsledku svého postižení bytostně touží po moci. Pak je tu nějaké procento naivních snílků se spasitelským komplexem, a tím je asi vyčerpán potenciál těch, kteří touží po "povolání" politika. Ti ostatní řadí prestiž povolání poslance až za uklízečku. Škoda, že v průzkumech není zahrnuta prostitutka. Jistě by bylo srovnání velmi zajímavé.

0 0
možnosti
Foto

Parlamentní politik je jen členem loupeživého gangu, který vymýšlí jak co nejlépe oloupit své občany.  Každý nově vyhlášený zákon dnes zasahuje do vlastnických práv určitých skupin lidí.  

Žádný člověk nemá právo donutit násilím druhého člověka, aby se vzdal  svých práv, nebo svého majetku.  Tedy ani vláda nemůže vydávat zákony, které zasahují do vlastnických práv druhých lidí, protože nemůže disponovat jinými právy než těmi, které má jednotlivý člověk. Nikdo na vládu nemohl delegovat práva,  které sám nemá.   Proto je dnes většina legislativy, která zasahuje a omezuje lidská práva z hlediska svobody, majetku a sebevlastnictví - nelegitimní. 

Proto se politici nemohou divit, že je nemá rádo stále víc a víc lidí, kteří si tuto skutečnost začínají uvědomovat.

0 0
možnosti

Chudáci politici, tak jako Vy jsem se na to nikdy nepodíval. Hotová řehole;-(;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik