Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím ,že k tomuto by se měli vyjádřit sami hendikepování a né lidé,kterých se to netýká.

0 0
možnosti
Foto

Přej, bude ti přáno.;-):-P

1 0
možnosti
Foto

Ono to není tak jednoduché. Např. sice je člověk tvor párový, ale u některých postižení to neplatí. Tělesně handicapovaný člověk, kterému ovšem zůstaly veškeré rozumové schopnosti služby sexuální asistentky nejspíš nevyužije, protože si se situací umí poradit. Jiné je to ovšem v případě, že je postižení mentální. Když takový člověk dospěje, je rozumová úroveň je na úrovni leckdy malého dítěte, ale sexuální pud je "dospělý". Leckdy pak pečující osoba blízká řeší problém, jak sexuální napětí uvolnit. Někdy totiž může přejít i v agresi. I v západních zemích, kde již sexuální asistentky jsou, jsou to vlastně prostitutky. Ale - je to o tom, že musí mít "vyšší úroveň". Učí se psychologii, učí se jak se chovat k takovému klientovi, jak ho uvolnit. A nemusí to být vždy přímo sexuální styk. Umíte si představit jak je matce, která by měla svého syna zbavit sexuálního napětí rukou?

0 0
možnosti

Tak to je dobrý blábol ;-D

1 0
možnosti

Nepochopila jste účel služby, ani cílovou skupinu klientů. Pro Vaši známou paní na vozíčku není určena. Není vlastně určena pro nikoho postiženého, kdo má stálého partnera/ku, manžela/ku. Bohužel pro mnoho občanů je zkratkovitě pojem zdravotně hendikepovaný = vozíčkář s průměrným intelektem.

Pak je tady ale široká skupina nevozíčkářů s různým IQ v rozmezí 50 - 150. Například autisté. Ti mají silně sníženou schopnost navázat stálý a "normální" partnerský vztah. Dále lidé s Downovým syndromem. Atdatd.

Takže pro ně jsou ty "prostituky".

0 0
možnosti

Já jsem také účel této služby nepochopila. A rozhodně ji vnímám jako plýtvání penězi daňových poplatníků. Pokud má někdo sníženou možnost nebo schopnost navázat plnohodnotný sexuální vztah, pak má k dispozici náhradní sexuální aktivity - masturbace je zadarmo a k uvolnění sexuální tenze kdykoli k dispozici.

1 0
možnosti

a ten, kdo postizenym podobnou "asistentku" doporuci se dopousti trestneho cinu kuplirstvi. Ale kdyz se to radne zdani, tak stat primhouri oci. stejne to nebude fungovat. Na asistentku pro postizene jsou moc drahe, na k..u moc levne.

1 0
možnosti

P32e12t50r 91A20l35t73m35a31n

9. 11. 2015 11:28

Já bych to nechal na hendikepovaných samotných a příliš bych je neškolil v jejich potřebách. Od ženy bych čekal trochu víc empatie a ne pouhé odsouzení něčeho trochu nestandardního. Jestli ale autorka nahrazuje fyz. potřebu a vztah, pak asi opravdu neobjevila Ameriku;-D

1 0
možnosti
Foto

Tato tématika mne již dlouho zajímá. Jsem privátní pečovatelkou pro seniory. A vím, že mnohý můj klient by přivítal citlivou profesionálku. Moje role je úplně jinde. Shlédla jsem několik velmi zajímavě zpracovaných filmů na téma "postižení a jejich tužby". Jeden z nich mohu vřele doporučit: http://www.csfd.cz/film/314073-hasta-la-vista/prehled/

3 0
možnosti

Ono se to řekne, když je člověk zdráv...

:-)

4 0
možnosti
Foto

Poslední věta vašeho blogu obsahuje radu, které se říká hraběcí.

1 0
možnosti
Foto

Sexuální asistentky jsou podle mne dobrý nápad. Bývalé prostitutky budou vykonávat to, co umí nejlíp, v bezpečnějším prostředí, než je ulice.  Navíc ta asistence nespočívá jen v tom, že asistentka sama poskytne nějakou sexuální službu, ale taky například, že diskrétně pomůže dvěma tělesně postiženým, kteří chtějí mít sex spolu, ale fyzicky to bez pomoci nezvládnou. Sama jsem poměrně konzervativní člověk, ale na tomhle skutečně nevidím nic zavrženíhodného, bude to přínosem pro obě strany, klienta i asistentku.

8 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik