Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ukazka myslemi jako pred 89 rokem. Jinak se na tento clanek neda regovat.

0 0
možnosti
JS

Naase ocelove srdce jiz davno, s padem komunizmu, dotlouklo. S tim se neda vzhledem k mezinarodnim cenam oceli nic delat.

0 1
možnosti
MK

Vůbec nic o tom nevíte.

0 0
možnosti
JS

Madam asi neví že ocelárny nám už nepatří je to plácnutí vesla do vodx

1 1
možnosti
MK

Sice nám nepatří,ale nás a nepřímo i Vás živí......trochu přemýšlejte.

1 0
možnosti
PB

P79e55t86r 27B57ü31r41g78e23r

28. 4. 2016 13:10

Zbytečný článek, s nulovou informační hodnotou a katastrofickým nadpisem.Rv

2 2
možnosti
DB

vzhledem k tomu že máme v EU jednu z nejnižších úrovní mezd a platů jasně ohrožujeme ekonomiky vyvinutých států EU, neměla byste se nějak zamyslet nad tím, jak bychom se měli potrestat?

Jste poslankyně ale o ekonomii toho moc nevíte, tak se prosím vyjadřujte jen k věcem o kterých skutečně něco víte.

Největší rozklad českého hutního průmyslu nastolil jistý V.Klaus. Za jeho politického působení se rozpadly ocelářské firmy staré více než sto let. Jako například Mannesmann v Chomutově...tedy komunistická VTŽ.

Jak přesně víte, a můžete nějak doložit, že se u Čínského hutního zboží jedná o DUMPINGOVé ceny tohoto zboží? Prosím doložte mi výpočet. Děkuji.

3 1
možnosti
DN

A co teprve Stehlíkovo impérium v Kladně.

0 0
možnosti

Tak blogerka má prý pocit, že pokud naši ekonomiku ovládne cizinec, pak ovládne i naše životy. A je to prý v souvislosti s ocelárnami na severu Moravy.

Autorka nejspíš netuší, že ty severomoravské ocelárny patří jistému Mittalovi, což je indický ocelář. Nevzpomínám si, že by v Třinci a Ostravě museli nosit turbany.

3 1
možnosti
DN

Třinec Mittalovi rozhodně nepatří. ;-)

2 0
možnosti
FS

Co to je "ocelářský průmysl" v Česku ?? Ten už byl přece před mnoha lety- po roce 1989 - totálně zlikvidován !;-D

0 0
možnosti
Foto

,,Laškování s Čínou může vést k likvidaci našeho ocelářského průmyslu"

Milá paní. Kapitál nezná hranic. Ale ani ,,jej" nezajímají osudy lidí. Ovšem i kapitál má ,,leckdo pod palcem". Že je vše jistě složitější, a trh je otázkou nabídky a poptávky a jeho nedílnou součástí je tvrdý konkurenční boj. Bez toho by ani trh nemohl existovat. Ovšem i konk. boj má své ,,oběti". A ani sebevětší ,,ochranářská POLITIKA" to nemůže ovlivnit. Spíše ještě zhoršit:-( Lze sice vyjednávat, ale na to jsou vždy potřeba ti, kteří o vyjednávání stojí. A nikdy není jejich pozice zcela vyrovnaná:-/

2 0
možnosti
DN

To, jestli se čínská ocel bude dovážet do Česka je méně podstatné. Mnohem důležitější je to, aby česká ocel měla odbyt v zahraničí. A tady vidím problém - konkurenceschopnost českých železáren globálně. Ne jen na relativně malém českém trhu. Ano, čínská ocel je problémem českých oceláren, ale ne takovým způsobem jakým ho popisujete. Rv

4 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik