Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Byl nedávno velký křik a posměch, když si pan Babiš dovolil říct, že by stát řídil jako firmu. Nikdo se nenamáhal zjistit jak to myslí - stačil sám výraz, aby posměváčci odvedli svou práci. Teď se na tu samou stranu stavíte sama komentářem, kdy státní dluh srovnáváte s dluhy například osobními, rodinnými. Z obecného pohledu jsou to dluhy závazkem, ať je uzavře kdo chce. To je ale stran podobnosti vše - jen v případě vaší politické bramboračky je vše účelově jedno. Důležitý je váš politický směr - strašit a nadávat. Nosnost podobného postoje vidíme na předvolebních průzkumech.

0 0
možnosti
AT

Hlavním důvodem,

že budou mít v budoucnu všichni prázdné kapsy, tak nato nebudou mít vliv dluhy, ale že se již nebude dostávat všech surovin a to ve všech směrech i co týkat se bude i těch surovin na výrobu energie........

0 0
možnosti
Foto

Jen malá poznámka: paní ministrantová jaksi cudně opomněla sdělit sazbu, ono to nemusí být tak výhodné. Ale hlavně - neodborným vedením státu (jemný eufemismus pro současnou situaci) může dojít, a taky dojde, ke zhoršení jeho hospodářské situace nejen koronavirem, k oslabení koruny a zhoršení ratingu (vyslovuje se: rating - zvyk zavedený v PSP) a to má samozřejmě za důsledek zvýšení úrokové sazby.

Takže: ANO, bude hůř.

0 0
možnosti
PN

To je zbytecna otazka, kazdy kdo to chce vedet to vi. Bude se to splacet v budoucnu a k tomu probude inflace, takze hodnota uspor klesne. Co dalsiho je na tom nejasneho? :-)

0 0
možnosti
Foto

Vážená paní poslankyně, přepokládám, že Vám je o občanech ČR známo, že mnohé z nich zajímá nejen ekonomická situace, ale i možnost uchování svobody získané po 89. roce. S tím přímo souvisí ochrana lidských práv, kterou není možné zajistit za současného stavu soudnictví. Vymahatelnost práva je podmínkou pro to, abychom se mohli bez uzardění nazývat demokratickou zemí.

Proto by mne zajímalo, zda jste spokojena s mírou demokracie v ČR a zda doplnění rady ČT X. Veselým a H. Lipovskou (v pozadí s Janou Bobošíkovou) považujete za důstujné Parlamentu ČR.

Děkuji předem za Vaši odpověď.

1 0
možnosti
Foto

Jejda to je moralizování. Babiš potřebuje servisovat voliče, ještě alespoň 15 let (je mu 66 rodiče se dožili 80, resp. 81, tak těch 15 let mu to musí vydržet), tak holt se pojede na dluh. Podstatné je být zvolen, ovládat vládu a zajistit toky k Agrofertu. Zbytek Babiše nezajímá a vzhledem k věku zajímat nemusí a jeho voliči jsou na tom také tak. Řecku trvalo zkrachovat (k tomu poslednímu krachu z roku cca 2010) zhruba 25 let (od druhé půlky 80 let, kdy to rozjel starý Papandreu). Jasně, v roce 2002 to vyfutrovali eurem a 2003 rozinvestovali olympiádou, to je inspirativní, i pro nás. Lidé Babiše volí, a to je podstatné. Teď mu tedy pár desítek tisíc voličů předčasně umře, ale to snadno překoná. Zbytku se totiž moc líbí, jak dusí ty zloděje hospodský a ostatní vyžírky živnostníky. Já teda alespoň pozoruji, že Babišovi voliči hýkají nadšením. Jasně, slabší kusy zkalej, říkají, ale nikdo jiný ty živnostníky nevybije, nikdo naše okoralá srdíčka tak nepotěší... Jenom pan Babiš. - - - Tak jakýpak nízký úroky. Na úrocích nezáleží, důležité jsou hlasy a státní penězovod do Agrofertu.

1 1
možnosti
ND

Další stínový ministr financí?

1 2
možnosti
ND

A jak byste to s tou koronou udělala vy? Nikomu nic nedala, abyste ten rozpočet nezadlužila?

1 3
možnosti
Foto

To co se "dalo", to je stejně jen kosmetika. Lidi buď udrží svoje podnikání z úspor, nebo zkrachují. A když zkrachují, tak části nezbyde, než se střelit do kebule. No tak to tak bude. Takový je život, vždy byl a zase bude. - - - Spíš se "těším", jestli porupou hypotéky. Mohla by téct krev ve velkým. Nejen ta burzovní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik