Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, do Moskvy se učit nechodíte. Teď je sídlem moudrých Brusel.

0 1
možnosti

J18a91n 20M73a31r56e50k

18. 11. 2020 2:12

Paní Golasowská, na babičku vypadáte super. Ale lidem dnes, pokud to sleduji, u vás nejde o žádné duchovno, dokonce se tu na diskusi objevil člověk, který tvrdil, že komunisti udělali dobrou věc, že prakticky zlikvidovali církve. A takových tam ve Staré vlasti máte tisíce. Pro dnešního člověka duchovno znamená hrabat prachy, je mi z toho smutno. Honza z Kanady.

0 0
možnosti

Paní poslankyně, máme tu opět totalitu. Co jste prosím dosud udělala spolu s ostatními opozičními poslanci, aby k této tvrdé realitě vůbec nedošlo? Zatím prakticky všechny kroky vlády v PS schvalujete - a jsem si jist, že schválíte i teď 19.11. prodloužení nouzového stavu, aby se ho mohlo nadále zneužívat proti občanům této země a ničit jejich životy!Rv

0 5
možnosti

Máme tu opět totalitu....

Víte, já si občas začínám přát, aby se opravdu tvrdá diktatura alespoň na rok vrátila. Protože už začínám mít plné zuby těch, kteří při jakémkoliv lehkém zpřísnění režimu začnou řvát o totalitě.

Chcete totalitu? Máte ji mít. Neboli, školy jen pro vyvolené, zaměstnání ne jak kdo chce dělat, ale bude rozhodnuto, co kdo bude dělat, děti? Jistě, za odměnu a jen kolik vláda rozhodne. Cestování? Ale občane, ty jsi v hospodě kritizoval vládu, nikam nepojedeš......

Chcete totalitu? Fajn......aspoň na rok, aby vás ty debi.....blbé řeči přešly.

4 0
možnosti

J63a42n 39Z46i33e43g24l70e93r

17. 11. 2020 19:10

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti

J24o85s63e44f 64N11i55k84l

17. 11. 2020 19:05

...my se nyní chodíme učit, jak dělat barevné revoluce...Moskva nám může být ukradená, to je ale po více než 30 letech vyčpělé téma...

2 3
možnosti
Foto

Paní poslankyně, připomenout je dobré, ale ohlédnout se zpět a hodnotit, co a jak bylo v minulém režimu, to umějí a pohodlně dělají i tam, kde se režim odklonil od svobody a demokracie. To umějí vždy vítězové dobře. Možná by Vaše čtenáře zajímalo, jaké máte Vy sama konkrétní představy o krocích k ozdravení společnosti a jestli Vy sama za sebe vnímáte odpovědnost za současný stav společnosti a zda a jak vnímáte její hlasy o ohrožení demokracie.

2 0
možnosti

J54i19r97i 19T27i65c92h27y

17. 11. 2020 16:48

Stale si nedovedu vysvetlit, proc Gottwald po tom vyroku nebyl postaven pred soud (vyhrozovani, rozvraceni republiky, ?). Zrekjme parlamentni imunita. Takova je ta zhnila demokracie.

2 0
možnosti
Foto

No jistě, ale komunisté si odskákali to později v r1934 za heslo "Ne TGM, ale Lenin".

0 1
možnosti
Foto

Zbytečně přeháníte, minulý systém byl většinou příjemný a veselý. Mnohem veselejší, než ten dnešní R^!!

2 7
možnosti

Rv Ale proč tedy soudruhu neodjedeš za soudruhy do KLDR, tam ten veselý systém mají pořád. A o takhle uvědomělé soudruhy tam mají určitě zájem.;-)

12 0
možnosti

Panu Libeňskému: ekologie je řešitelná i při vyšším počtu lidí na této planetě, ovšem pokud zákony přinutíme firmy i občany k šetrnějšímu chování vůči život. prostředí, politici by si měli vzít příklad z úspěš. evrop. zemí, pokud jde o zdroje energií (jader. elektrárny to nejsou), pak je nutné zintenzivnit tlak na třetí země (např. na Čínu).

0 0
možnosti

Nejsem žádný nekritický obdivovatel Číny, ale musím uznat, že jsme většinu špinavých výrob tam přemístili (samozřejmě i do Indie atd.)

0 1
možnosti

Hezky napsané, paní poslankyně. Za totality mj. ustrnul duchovní vývoj či rozvoj lidské duše, ale je potřeba ho povzbuzovat i dnes, aby nezakrněl. Obávat se lze nejen "ve jménu komunismu", ale někdy i subjektů, které nosí jiné názvy, např. hlásají dokonce přímou demokracii, ale je tím podle mého pocitu spíše míněno automatické přejímání názorů "vůdce". Taky bychom si měli všimnout, že nás ve světě už nehodnotí jako "plnou demokracii", ale jako "demokracii s nedostatky" (Index demokracie); pokud se nebudeme snažit dál kultivovat demokratický a právní stát, můžeme postupně sklouznout i do horší podoby (tzv. hybridní a další - nedemokratické - režimy).

5 1
možnosti

J27i18r52i 40T43i20c89h51y

17. 11. 2020 16:53

Jak nas hodnoti ve "svete"? Zrejme myslite ty levicacko liberalni systemy zapadu propagujici multikulturu, bojujici proti islamofobii, homofobii, bilemu rasismu, bilym privilegiim, homofobii, vyznavaji kontinuitu pohlavi.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS