Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To o té paní na vozíku je sice pěkné, ale zcela ojedinělé, pro většinu postižených z říše pohádek. Realita je jiná, postižení lidé skutečně nemají moc příležitostí k sexuálním kontaktům. Jak to tedy asi řeší? Řeknu to tedy natvrdo, samozřejmě, že masturbací. Ta jim pravděpodobně přináší daleko větší frustraci než chvilková radost s asistentkou.

5 1
možnosti
JM

J71a78n 11M65i90l63e11t33í69n

8. 11. 2015 22:00

A jak si asi např:  paní zmíněná ve článku provede masturbaci když má pohyblivou jenom hlavu? Trochu rozumu použijte než něco napíšete. 8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že je daleko mravnější a poctivější být sexuální prostitutkou nebo prostitutem, než být politickým prostitutem či prostitutkou.

9 1
možnosti
Foto

Namátkově si vzpomínám na jednoho přihlouplého bloggera, "občanského aktivistu", který byl občansky aktivní tak akorát doma z postele. Byl to opravdu nechutný člověk, jak charakterově, tak podle svých velice odpudivých fotek dokazující jeho naprostý nedostatek sebereflexe, zanedbanost a zálibu v obžerství, které se střídaly (paradoxně) s články o hladomoru. Proč jsem si vzpomněla na něj? Protože právě tento duševní mrzák několikrát opakovaně psal o jakémsi "právu na sex". Dodnes jsem jej v Listině práv nenašla. Ale nechci tím říct, že každý, kdo využije takových služeb, musí být zanedbaný, umaštěný a zlý, jako byl on. Někdo má prostě smůlu. Ale když to tak vezmu, tak za prostitutkami chodí zřejmě taky někdy muži, kteří mají prostě smůlu. Zatím tento institut nehaním a čekám, co pozitivního přinese společnosti. Snad to nebudou lidi infikovaní HIV. </hříčka>

0 0
možnosti
Foto

Když si společnost demokraticky odhlasuje, že budete tyto služby v nějakém věku po nějaké období povinně za stanovenou mzdu poskytovat, tak se z toho nevyvlečete. 

Demokracie je prostě báječná věc :-/

1 1
možnosti
VN

Pěkný blog a diskuse, která opět nezklamala. Typicky česká žumpa. Divím se , že mezi námi žije tolik jednoduchých lidí. Závěr , který jsem si z článku udělal je , že je absurdní nazývat šlapku asistentkou a že je lepší , pokud hendikepovaným pomůže společnost k trvalému vztahu , než ke šlapce. A s tímto poselstvím mohu bezvýhradně souhlasit.

3 6
možnosti
Foto

Mě by upřímně zajímalo, jak podle vás má společnost někomu pomoci k trvalému vztahu. Komukoliv, bez ohledu zda je s nebo bez handicapu. To by mě fakt zajímalo ;-)

10 0
možnosti
JT

Ja si myslim, ze tento byznis brzo skonci. Maloktera prostitutka pujde za min nez 1200. A tyhle musi mit skoleni a jeste z toho platit dane.

1 0
možnosti
VN

Jsou šlapky i levnější... ty pouliční , co stojí u silnic a čekají , kdo zastaví....

1 0
možnosti
PF

A opět marně volám po tlačítku ANTIkarma.

Autorce přeji, aby se ani ona, ani nikdo z jejích blízkých nedostali do situace (např. vozík), kdy budou takovou výpomoc potřebovat.

Jako tělesně zdravé osobě se vám to pěkně kecá druhým do života.

(do hlavy bych vám vidět nechtěl, brr)

13 5
možnosti
KS

Já se divím, že Vám to není úplně fuk.

3 1
možnosti
JT

Popsala jste to pomerne presne.

5 2
možnosti
VH

S jednou výhradou: prostitutku vyhledávají ti, kteří si ženskou najít neumí.  Asistentku ti, kteří ten sex nemohou vykonat (asistentka je uspokojí rukou).

  To si blbečci neuvědomí. Hlavně že pomluví.

  PS: Co je vlastně tak špatného na sexu za peníze?  Ta pověra je totiž odvozena z papežské představy (z doby, kdy stolec ovládli homosexuálové), že je špatný sex sám o sobě.  A této blbosti už snad nevěříme.

9 1
možnosti
JV

Je to strašně hloupý článek. Co víc dodat....

18 4
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik