Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sice jsem níže psala že škoda slov, ale nakonec musím pár slov napsat. 

Podle autorky blogu mají mít sex pouze ti v trvalém vztahu! To je hezké a jak dlouho ten vztah má trvat? Hodinu, den, týden, rok, několik let? :-P

Myslím že sexuální pud by se měl zrušit - nejlépe zákonem!!

13 4
možnosti
Foto

Asi jsem četl jiný článek než vy. Autorka, jak jsem z článku pochopil, razí dvě myšlenky:

1) „Je lépe žít v trvalém vztahu, než se spokojit s šidítkem.“ Tedy nic o tom, že lidé nemají, nebo dokonce nesmějí prožít svůj sex jiným způsobem.

2) „Prostitutka zůstane prostitutkou, i kdyby se jí říkalo ‚sexuální asistentka‘.“

S oběma body souhlasím. Vy ne?

Oproti tomu váš závěr ohledně zrušení sexuálního pudu, jistě nadsázka, ale jinak s článkem nijak rozumně nesouvisí.

4 3
možnosti
TR

No hlavně, že ta paní v tom má jasno.

2 1
možnosti
Foto

Zdravím. Mluvíte o ženě, která je mentálně, byť ne fyzicky, v pořádku. Ale je tady skupina lidí, kteří mentálně v pořádku nejsou, neví si rady se svým tělem, svou sexualitou - která ale funguje jako u zdravého člověka...Mají sexuální potřeby, jsou velmi snadno zneužitelní (líbí se mi, že jedním z úkolů asistentek  je například naučit říkat "ne", když sex handicapovaní nechtějí), při neuvolněné sexualitě mohou ohrožovat okolí například agresí a tu nejsou schopni zvládat, pochopit....trvalý vztah je pro ně z mnoha a mnoha důvodů nedosažitelný..... Problém je mnohem širší, než na první pohled vypadá.....

13 0
možnosti
Foto

mám rodinnou zkušenost - nebudu psát kdo ...s několikaletou prací v ústavu pro mentálně postižené... narazila jste na COSI, o čem se NIKDE nemluví. Kontrola antikoncepce- užívání, když už se akt děje - a ví se, že souhlas obou stran -- nevšímat si, nechat (uvolnění agresivity) přitom hlídat, hlídat případná zneužívání, rozlišovat mezi tím, že každého hladí a je to normální,... denně řešení a nešlápnout přitom vedle. Jste skvělá, skvělá, že o tom píšete R^R^ problém šířky široký.

2 0
možnosti
OK

No, mluvíte za někoho jiné a vtloukáte nám Váš názor. Kdybych si chtěl být jistý, co je "správně" musel bych se zeptat těch postižených, kteří o tuto službu mají zájem. Pokud jde o Váš názor, nebudu ho hodnotit, beru na vědomí, že ho máte takový, jaký jste prezentovala ...

1 0
možnosti
DS

Ano, sexualita PATŘÍ k plnohodnotnému životu dospělého člověka a ano, pakliže je člověk natolik zdravotně i společensky hendikepován, že je pro něj problém, najít partnera, tedy lásku, vzájemnost, nevidím nic pohoršujícího na tom, když si k doplnění této části svého života najme "kněžku lásky". Je to povolání staré jako lidstvo samo a jsou-li k tomu se přihlásivší dámy i řádně proškoleny, nevidím důvod, proč by se nad touto skutečností měl kdokoliv pohoršovat. Zvláště pak někdo, kdo se v takové situaci nenachází.

Obávám se jen, paní autorko, že jste doufala, že se svezete na populistické vlně a nedošlo Vám, že kdyby obdobná situace (nedej Bože, samozřejmě) postihla osobu Vám blízkou, nejen, že byste tuto myšlenku aktivně prosazovala, ale nejspíš byste lobovala za to, aby byla tato služba placena pojišťovnou.

10 0
možnosti
JT

Autorka nic nepsala o tom, ze by bylo neco spatneho na tom, ze si hendikepovant clovek zaplati prostitutku. Jen se pozastavovala nad tim, ze se jim rika jinak.

4 1
možnosti
JAN

Jste trošku mimo, to je ale zvykem u mnoha našich politiků, nejen u Kalouska, ex-KDU,  bohužel. A hlavně, vy jako zdravý člověk to chápete trošku z jiného úhlu, mějte se krásně.

3 1
možnosti
DK

Promiňte, pane Novotný (;-)) Madam není mimo trochu . Madam je zcela mimo mísu. Než začne plácat takové hovadiny, měla by s někým postiženým na toto téma popovídat.

Odpusťme jí ale. Stejně, jako křesťané, potažmo členové KDU-ČSL odpouštějí. S rozumem však nenaděláme nic.

3 2
možnosti
Foto

Správně ...prostitutky JSOU normální :) Ovšem některé názory jsou...bigotní...

8 1
možnosti
MZ

Ale proč je mám ze svých daní hradit já?

2 0
možnosti
DS

Nikoli. Podle informací na různých webech totiž nebudou poskytovat čistě jen uspokojení, ale také rady nejen samotným hendikepovaným, ale i jejich partnerům a rodinám. Což je velice chvályhodná věc a já osobně bych byla pro, aby se tato služba rozšírila a zpřístupnila třeba i pro "bujné" stařečky (a samozřejmě i stařenky, pokud bude zájem - u mužů bych ho ale předpokládala větší) v domovech pro seniory (pečovatelských nebo léčebných zařízeních), kteří kvůli nemoci nebo různým postižením nemají jinak šanci svou "bujnost" ventilovat.

3 1
možnosti
Foto

Stačí k tomu jen zrušit § trestního zákoníku, který postihuje kuplířství.

0 0
možnosti
PK

P70a50v33e77l 56K82u42l91a

4. 11. 2015 11:28

Já nevím, kecá vám, věřícím, někdo do intimního života ? Dělejto to jen když chcete děti, když vás někdo znásilní, tak to donoste a nechoďte na interrupci, ale nestarejte se o druhé :-)

11 1
možnosti
Foto

Mně je milejší upřímná prostitutka, než fanatická modloslužebnice...

9 2
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik