Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Prostitutka prodává své tělo,politik prodává svou duši. Co je horší?

2 2
možnosti
MS

Jsou ovšem dobří a špatní politici. :-P

0 0
možnosti
MS

Co to je "právo na vztah v celé šíři" ? Jak si plnění takové práva představujete ? A netýká se to jen postižených, existuje spousta zdravých lidí, kteří "vztah v celé šíři" nemají a určitě by si ho přáli. :-P

5 0
možnosti
Foto

Ano, jsou to prostitutky. No a co? Že běžnou lidskou potřebu vnímáte jako kupku hnoje je jen váš osobní problém. Jediným problémem, který v souvislostí s tímto vnímám je, že se to prezentuje jako že na sex má právo každý. Nerad bych se dočkal někdy toho, že nějakého aktivního troubu napadne to propašovat i do zákonů.

1 0
možnosti
JH

Nechápu,jak jste přišel na to právo na sex? To jim bude stát proplácet, nebo co?

1 0
možnosti
JH

Myslím si, že jedna s prominutím empatická štětka, udělá pro psychiku a ulehčení života postižených lidí víc než 10 neziskovek a 30 senátorů...;-D Taky tato služba cílí trochu někam jinam než k vytvoření trvalého manželského svazku. Trochu mě mrzí,že lidé, s takovými bigotními názory jako Vy, se podílejí na tvorbě zákonů v naší zemi...

10 0
možnosti
Foto

Paní Golasowská, farářka českobratrské církve paní Šilerová jednou v nějaké diskusi řekla jednu moudrou větu: " Žádná církev na světě nemá lézt lidem do postele".

Tato věta má obecnou platnost pro všechny denominace, tedy i pro římskokatolickou církev. Je jen na těch dvou, jak to vnímají. Dle mého je menším hříchem dobrovolný sexuální styk hendikepované osoby s prostitutkou, než třeba znásilnění manželky opilým manželem. /a že jich je i v naší církvi dostatek, o tom si povídejte někdy s knězem, co to slyší ve zpovědnici/.

Fakt, najděte si jiné téma, kde můžete být prospěšná. Tady se Vám to moc nepovedlo.

15 0
možnosti
Foto

Jen pro upřesnění – Jana Šilerová nebyla farářkou ČCE, nýbrž biskupkou Církve československé husitské.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jana_Šilerová

S tím, co říkáte, nejsem v názorovém rozporu, ale stejně jako výše u N. Syrovátkové mám i u Vás pocit, že jsme každý četl jiný článek (viz zmíněná odpověď).

0 0
možnosti
DA

"Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL."

No ty wole! 8-o

Akorát na jednu funkci, titul, vlastnost, jste zapomněla. Kdo to uhodne, má bod. A mínus sto íček. :-)

6 2
možnosti
Foto

Rv jinak bez komentář. Škoda na váš názor slov!!

7 1
možnosti
JR

J75a68r46a 72R85a81n38k

4. 11. 2015 0:13

Proboha, pokud je ve Vas jeste trocha studu, dejte si ten blog do soukromychRvRvRv

8 2
možnosti
DT

Tak pokud bych měla mít na vybranou, co se platí z mých daní, tak ať je to občas nějaká společnice pro postiženého, než horentní plat nějaké senátorky. :-/

29 3
možnosti
Foto

R^R^R^jednoduše řečeno a boží... no8-o? jméno nadarmo ? a jsem s nima holkama hambatýma a klukama postiženýma,co se chtěj zvrhle pomilovat bez prstýnku v jednom pytli.

7 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik