Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J70a53r81a 30R31a62n46k

3. 11. 2015 23:52

RvRvSokujete mne, o temetu nic nevite, doufam, ze nepracujete nekde, kde mate moznost rozhodovat o osudech handikapovanych lidi. Znalosti o problemu nemate ocividne zadne, chcete jen rozrusit par zdejsich duchodcu, ze to pujde z jejich penez. Mela byste se snazit vice vzdelavat, zijeme prece jenom uz ve 3. tisicileti a i ve svete jsou jiz ,mnohem dale, nez se Vam doneslo k uchu....a treba jit delat na par let do nemocnice, nebo s mladymi handikapovanymi. Pokud se branite cteni vedecke literatury, zacnete s necim lehcim, treba biografii postizeneho:

My Left Foot is the 1954 autobiography of Christy Brown, who was born with cerebral palsy on June 5, 1932 in Dublin, Ireland. As one of 13 surviving children, Brown went on to be an author, painter and poet.

8 1
možnosti
DS

Jarko, nepravděpodobné se stalo realitou - souhlasím s vámi! R^

1 0
možnosti
JJ

Vytvořit dlouhodobě funkční manželství má dnes problém více než polovina lidí nehendikepovaných. Jakou procentuelní šanci asi má manželství lidí s postižením? Ano, byly doby, kdy byl i předmanželský sex  a sex bez úmyslu početí potomka považován za těžký hřích. Ale i tehdy bylo nejstarší řemeslo docela přirozenou součástí společnosti.

Více křesťanské lásky, nebo lidské empatie by to chtělo, paní senátorko.

13 1
možnosti
JR

J39a11r88a 80R10a16n82k

3. 11. 2015 23:54

Ona je senatorka? No nazdar, to mi uniklo......v zapadnich zemich by sla.

2 2
možnosti
MT

Teda, pani, jak jste stará, tak jste... nevědomá...

Proč máte potřebu jim to takhle ještě solit? Co o téhle problematice víte, kromě představy patnáctileté chovanky penzionátu o fungování sexu? Co víte třeba o tom, jak funguje erekce postižených? O tom, že s nima leckterá "komerční" prostituka nechce nic mít a nic o tom neví (ony jsou to leckdy holky trochu tupější)?

A vůbec, buďte s těmi odsudky opatrná, pravděpodobnost, že pánské (a možná i dámské) osazenstvo vašeho okolí se nějakého toho sexu na jednu noc někdy zúčastnilo, je tak velká, že se blíží jistotě...:-P

16 4
možnosti
MR

M25i75l82a36n 29R57a36d26e91k

3. 11. 2015 21:49

nu co, tak je prejmenovali, no. Ty ostatni uz nejsou slapky, ale sexualni asistentky pro nehandikapovane, a je to.

Spise se divim ze tyhle sluzby jesen nejaky podnikavec uz nenabizi soukrome, co se tim ma co obirat senat?

3 0
možnosti
NM

...vážená p.poslankyně vždyť jste si asi tak z 80 % sama odpověděla a mám dojem,že to vidíte velice ze špatného úhlu a to jednostraně a nyní se vás asi dotknu ale je tu jedno staré přísloví a to " že manželství je státem podporovaná prostituce " a co se týká tělesně postižených a k sexu potřebují pouze sehnat partnera tak k tomuto účelu to slouží a je jisté,že ať je to žena nebo muž...čelem se jim to nevypotí a proto to schvaluji a v dnešní době?? vždyť je to všechno o penězích tak čemu se divíte...

6 1
možnosti
JR

J97a71r61a 23R44a87n98k

3. 11. 2015 23:57

I kdyby neslo o penize, panove - predstavte si sebe za stejne situace. Ja se jen divim, ze tahle pani ma narok se vubec k necemu takovemu vyjadrovat.....mozna ve vezeni.:-/

1 3
možnosti
Foto

Proboha!... nechcete bejt uplně normální, nechat to na nich a pochopit to?... máte  představy církve klasicismu, která řídila i krále Ludvíka XV.....kašlal na to a dobře dělal... A mnohá prostitutka má větší morál než poslanec . A ještě umí opravdu pomoct a udělat uplně základní  nejzákladnější radost..

. připadá mi, že literáti, co o tom píšou , by se mohli pro některý přetrhnout a kde nic tu nic.Rv

14 2
možnosti
Foto

Ač věcně souhlasím, vadí mi „čeština s postižením“, kterou jste použila. Myslíte si snad, že přívlastek neshodný dodá někomu víc sebeúcty?

V angličtině možná funguje myšlenka „people first“, ale čeština dává důraz na to, co je ve větě na konci(*); pokud tedy mluvíte o „lidech s postižením“, dáváte v české větě důraz právě na to, co byste v anglické větě upozadila – zdůrazňujete jejich postižení. Nezaslouží si to ani ti postižení, ani čeština.

---

(*)

Pojedu o prázdninách k babičce = nepojedu na tábor.

O prázdninách k babičce pojedu = nepůjdu pěšky.

K babičce pojedu o prázdninách = nikoli ve školním roce.

Člověk s postižením = důraz na postižení.

Postižený člověk = člověk.

1 0
možnosti

Co to tu řešíte za nepodstatné nesmysly....???Rv

1 0
možnosti
JK

J48o63s11e85f 71K46l69a78t

3. 11. 2015 21:22

Asi to nebudou normální prostitutky,ty by se uživili jinde ale asi to budou velmi ošklivé prostitutky

1 4
možnosti
MT

Mimořádně ubohý komentář...:-/

4 0
možnosti
EVM

Překvapuje mě, že paní poslankyně pojala toto téma tak zjednodušeně. Primárně by měla pochopit fakt, že i handicapovaní mají své sexuální potřeby, často  jsou to po této stránce  zdraví muži a ženy. A sexualita je v životě člověka jednou ze základních potřeb.

Otázkou je, proč se o těchto pěti "asistentkách" mluví jako o něčem zvláštním a velkolepém, pouhých pět pracovnic  na vysoký počet handicapovaných v ČR.

Doteď to nějak fungovalo a najednou přijde pět lepých děvčat a je z toho estráda! Handicapovaní těšte se! 8-o

Páni poslanci by se spíš než tímhle měli zabývat, jak lidem s handicapem život ve společnosti usnadnit a neřešit to, jestli je sex asistentka bývalá prostitutka a za kolik že to vlastně asistuje...;-D

V[>-]

13 1
možnosti
VP

To víte, co jim je potom jestli se mají lidi s handicapem kde "upíchnout" po školách, jesti se pak do té práce mají jak dostat, jestli si mají možnost někde nakoupit ...

0 1
možnosti
VP

Ono když někdo z KDU-ČSL káže o morálce a podobných věcech, vyjde z toho akorát tak nové číslo Dikobrazu ...

7 3
možnosti
JR

J17a26r82a 20R41a14n33k

4. 11. 2015 0:03

Myslim spis, ze to nema s partaji nic spolecneho, spis vec vzdelaniRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik