Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

paní poslankyně, přečtl jsem si některé vaše články a musím konstatovat, že s vašimi názory velmi nesouhlasím. A dokáži odůvodnit proč. Mám otázku. Dokážete odůvodnit vaše názory? A jak přesně , jakými fakty?

0 0
možnosti

Tady složí hlavu učitelka angličtiny, která nemohla v Bagdádu najít práci, protože její jméno připomíná židovský původ - citát z blogu. Zde v Čechách nemůže najít práci hodně Čechů i bez ohledu na své jméno.

1 0
možnosti

My přeci nejsme ani xenofobové, ani rasisty, ač nám tak nadávají.

My se jen bojíme muslimů, protože vidíme, jaké hrůzy po celém světě způsobují. Jako si z obavy před infekcí myjeme ruce, tak se i musíme chránit před islámem a muslimy k nám nepouštět.

9 0
možnosti

Těch pár křesťanů není problém. Ten spočívá jinde. Dám příklad: přijali jsme pod naši střechu tři kočičí bezdomovce (k naší kočce), takže teď máme kočky čtyři a další dvě občas přijdou na stravu. Máme je rádi a stojí nás měsíčně cca dva tisíce Kč, což jako důchodci zvládáme. Pokud ale přijde těch koček třeba sto, tak pozveme švagra (který je nimrod) s kulovnicí, aby to vystřílel. Sto koček prostě neuživíme, nehledě na to, co by asi bylo s naším domkem. Totéž je s těmi tzv. migranty. Když je vidím, tak si říkám, jak si asi představují svůj život v Evropě? A proč nešli ke svým bratrům (tím mám na mysli muslimské státy)? Kolik peněz musíme odepřít našim potřebným a dát na ty tzv. migranty? A další otázky, které nikdo nezodpoví.

10 0
možnosti

Kočky miluju,máme 2 kocoury. Před časem jsme na ulici našli,respektive se za námi táhla zubozena,vyhladla kočka. Jisteze jsem ji vzala domů, ale hned jsem sháněla majitele,nebo někoho kdo si ji vezme,do malého bytu jsou 3 kočky moc,ale i ty 3 bysme zvládli. Totéž je s péčí o bezence..........

0 0
možnosti
Foto

No, opravte mě, jestli se mýlím, ale ona je tady nějaká nechuť postarat se o KŘESŤANSKÉ uprchlíky...?

8 0
možnosti

Není,ale zase odsud podsud.Až bude pro Čechy dostatek,tak můžeme živit cizí.Pomoc ano,ale ne bezmezná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik