Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je neuvěřitelné. Nechápu, jak je možné že " odborníci" nevědí, že na děti působí motivačně pochvala, povzbuzení a odměna a " vychovávají" problematické děti záporným bodováním a odepíráním jídla, návštěv rodičů atd... Co se asi dosáhne tím, že dítěti ( navíc v pubertě !!!) dáváme v kuse najevo, že zase selhal a že je tedy špatný? Kluk raději přespává na ulici než by byl hezky v teplíčku s " odborníky," kteří jsou placeni za to, aby mu pomohli z toho svrabu, v kterém je.... Tenhle výchovńák vychovává jen další kluky, co po osmnáctinách skončí v base a to proto, že jim nikdo nedokázal ukázat tu správnou cestu.

0 0
možnosti
Foto

Kluk schválně rozbije okno. A co já s tím. Vím, že to udělal, protože čeká na mou reakci. Zkouší, kdo tu šéfuje. Co by jste udělala?

0 0
možnosti
RS

Neautoritativni vychova, to uz tady bylo. Radeni soudruzky Sabatove je v principu nove. Je otazka kdo ji zastavi.

1 0
možnosti
OF

Tak jo by chciol poprawczok, kaj sie mówi jyny po naszymu. Ale myślym sie, že už može je nieskoro, bo za trzi miesónce idym do pyndzyje .

Co mi pani poradzi ?:-(

0 0
možnosti
RC

No mimojine udajne musely deti (nebo snad rodice) platit za veci, ktere maji ze zakona zdarma.....

1 0
možnosti
JSS

Jasně... z nějakýho neřádada- snad už narozenýho andílka nesvedeš... Ale to bude 1-2 z 10-20. Na ostatní prostě bude individuální "bič a cukr" ! Jenže na tenhle způsob jednak musí být vychovatel a taky volnost. To prostě chybí !!

Ale co s neřády?? Vždyť mohou kandidovat až do parlamentu i na Hrad !! Takže tanečky Šabatový a ministriní - to je na široký úsměv !!

0 0
možnosti
JM

Kdo šetří hůl, nenávidí svého syna, kdežto kdo jej miluje, trestá ho včas.

1 0
možnosti
Foto

ach bože, další chytřenka od lidovců.takovej režim, kde jsou děti trestány i za mluvení při obědě, takovej režim je jistojistě dobře připraví pro život.

2 5
možnosti
FN

Dobře pro život děti připraví,pokud budou vědět, že musí dodržovat alespoň minimálně určitý řád, protože život je o dodržování psaných ale i nepsaných norem. Je nutno vzít v úvahu, že život jedince se odehrává ve společnosti ostatních jedinců, kteří také mají své potřeby a tužby. Dítě, které se naučí dodržovat určitý řád ve škole, nemá později problém začlenit se do kolektivu na pracovišti. A začíná to třeba mluvením u obědu. Ostatně, mělo by být součástí výchovy i to, že u jídla se nemluví.

To si mnoho kritiků neuvědomuje. Pouze kritizují, že je společnost omezuje v možnost rozvíjet svou vlastní individualitu. Takový rozvoj není špatný, pokud se tím však neomezuje ostatní jedince ve společnosti. Není správné, pokud jsou práva jedince nadřazena právu společnosti. ten, kdo se nenaučí základům nepsaných pravidel,kterým třeba můžeme říkat základy dobrého chování, stěží z něj může být člověk prospěšný pro společnost. Dokud člověk nežije na pustém ostrově, do té doby musí dbát pravidel společnosti.

3 0
možnosti
IM

Důvod k rezignaci paní Valachov é.

4 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik