Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teda, kdyby se narodil Kristus pán, tak bych se možná veselil i já. Jenže to nepředpokládám, a to co najdeme letos v jesličkách rozhodně nebude boží vůle. Ale tradice bude asi zachována. Tedy v tom smyslu, že to bude překvapení. Otázkou je, zda pozitivní, či negativní. Takže vám dám částečně za pravdu jenom v tom, že ti nevěřící to mají hodně těžké. Nemají se na co vymlouvat, když se jim daří tak, jak se jim daří. Ale mnozí přemýšlejí o tom, zda v tom nemají prsty mnozí poslanci. A pokud ti hledají pomoc někde tam nahoře, tak potěš pánbů.

0 2
možnosti
ND

Ach tyhle mravokárné kecy...

2 2
možnosti
AL

Velmi pěkný článek...i když mu mnozí nebudou chít rozumět.

2 0
možnosti
Foto

A mnozí zas budou chtít nerozumět a souhlasit.

0 1
možnosti
VB

Absolutní souhlas s článkem paní poslankyně: zajímalo by mě ovšem, kolik z nás si vůbec ještě váží možnosti užít si poklidných chvil v rodině (pokud je nenaruší závažná nemoc), resp. obdarovat druhého svou přítomností, zájmem o něj, umět si povídat s druhým; a procházky s osobou blízkou na místech, kde nebude nával lidí, to budeme moci i v době covid-19.

2 0
možnosti
Foto

Ovšem, zajímalo by Vás. Kdyby. Až Vás to bude opravdu zajímat, budete se zajímat. U lidí. Ne u paní poslankyně, která Vám asi neodpoví. Neboť ji, zdá se, zajímá, výsledek průzkumu veřejného mínění.

0 1
možnosti
Foto

Vážená paní poslankyně, nevím, jestli dnes usnu. Vyděsila jste mne. Zjišťuji, že budu muset hned v pondělí k lékaři, protože jsem asi nikdy nebyl dost zdráv. Já bych nebyl schopen se po šesti hodinách ve frontě na kapra ani odšourat. Nikdy jsem nic takového nezažil, i když si fronty pamatuji.

Vánoce ale budou určitě jiné než jindy, protože navzdory banánům dostupným na trhu celoročně nám parlament nadělil bizarní dohled nad ČT.

Zákonem o soudních znalcích (po tolika letech vážných výhrad!) jste zajistili pokračování jejich nedotknutelnosti a umožnili těm z nich, kteří podvádějí, podvádět dál (za zvýšené znalečné). Tragikomedie.

Buď pochválen kardinál Duka paní Bobošíkovou

3 2
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Žena, manželka, máma a babička. Od prosince 2014 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2010 zastupitelka města Třince, členka KDU-ČSL.

Seznam rubrik