Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J42o31s45e91f 78P65o34t93r

10. 3. 2021 21:13

Jeden z pohledů neomarxistů na lidskou společnost je ten, že lidé jsou dokonalí tvorové. Sice jsou čistě náhodnými inkarnacemi opice, ale geniální proces "přírodní výběr" je dovedl k tomu, že jsou bez vady a hany a můžou si dělat co chtějí, zvláště v sexuální oblasti, kde je neomezuje žádné pravidlo, ani zákon.

V současné době se u nás rozvádí a rozchází víc jak polovina párů. Příslušní soudní úředníci proklamují, že rozvody jsou víc a víc nenávistnější a zuřivější.Ty rozvody a rozchody jsou důsledkem nezvládnutelné sexuality. SExualita není třeba oběd,kdy se můžeme naládovat jak chceme, ale u sexuality je jemná hranice, která dělí přirozenou sexualitu a perverzi. Při perverzním chováním člověk ztrácí sebeúctu k sobě a úctu k partnerovi a peklo začíná.

Naše společnost je mírumilovná, vstřícná, chápaná ke všem vnějším objektům, ale krutá, nelítostná, nenávidějící k vlastní rodině, partnerovi, dětem, rodičům...

0 0
možnosti

Vcelku souhlas, jen se, možná marně, snažíte bránit trendu - každá s každým a naopak - což skrytě bylo, je a bude. Bránit přírodě je asi marný boj, nicméně není od věci nazývat věci správně a nabízet nějaký lepší vzor soužití. Když dva nebo 3 chtějí skončit v posteli, apely na slušnost jim v tom asi nezabrání.

0 0
možnosti
Foto

Ne, je to prostý návrat k prvobytně pospolné společnosti.

U nás je jistým průkopníkem pan VK ml. ;-D

1 5
možnosti
Foto

Zatím byl medializován jediný případ.

Takže ze strany autorky jde o hysterii, o nic jiného.

Mohla by uvést ještě jeden-dva případy? Nemohla!

Dělá jen to samé jako autoři "V síti" - zviditelňuje se.

A pomyslela přitom na děti?!;-)

0 7
možnosti

Janeček?Brooke Shedd?Saudek?

4 0
možnosti
Foto

Inu, doba přeje extrémům. Není nad to být co nejvíce pošahaný, pak máte v téhle pošahané době všude dveře dokořán...

4 1
možnosti
Foto

Jakým extrémům přeje doba? A být pošahaný podle vás znamená co ?

0 1
možnosti

Politologové by řekli: neomarxismus jak vyšitý.

Marxisti bojovali za práva dělnické třídy. Ta ale přestala mít o boj zájem.

A tak si revolucionáři vybrali" za potřebné ochrany" další skupiny. Gender, rasa, homosexuál, masožravci, nemasožravci a podobně.

Vše staré na hranici. Postupuje to po malých krůčcích. Rodina je fůj, vlastenectví je nacismus a konzervativní myšlení je fašismus.

Musíme být pokrokový. S úsměvem na líci a plamenem v srdci vpřed k zářným zítřkům. Pamětníci si asi vzpomenou, jednou už to tady bylo.

4 1
možnosti
Foto

To je vlastnost demokracie, že staví různé skupiny lidí proti sobě, protože o tom jak to bude se rozhoduje pouhým hlasováním.

0 0
možnosti
Foto

Asi existuje funkční návod, jak sobě a pár lidem kolem ze života udělat za nějaký čas peklo. Varuje nás od toho Bible (všechny ty nevěry a další) a také praktické zkušenosti některých. Moudrý člověk nedělá asi to, co mu a jeho bližním za nějaký čas přinese škodu.

Čím více se o tom bude mluvit, tím bude méně nešťastníků...

2 0
možnosti

Sestra Lucie, které se v r.1917 zjevila ve Fatimě P.Maria, napsala v odpovědi na dopis z r. 1981 kardinálu Cafarovi toto: "Poslední bitva mezi Pánem a královstvím ďábla bude svedena na poli manželství a rodiny."

0 0
možnosti
Foto

Pokud si naší lidskou civilizaci rozdělíme v čase na to od kdy žije v párovém uspořádání, tak jak ho známe dnes, tak zjistíme, že víc jak 90 % času lidé žili promiskuitně bez instituce manželství. Když byla sepsána bible, lidé institut manželství znali asi 8 tis. let . Tedy autoři vycházeli z toho co znali. Co bylo před tím pochází až z výzkumů, které se provádí dnes na základě archeologických výzkumů.

0 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že tímto vším novým pomalu zrajeme pro islám. Otázkou zůstává, zda je to spontánní nebo řízené.

7 0
možnosti

R^

Žijeme v divné společnosti. Zahodili jsme úctu k tradicím a hledáme neskutečné, virtuální vztahy. Vytváříme si virtuální společnost. Nejen v citech, ale ve všem. I v politice. Jenže to nemůže skončit dobře!

Jestliže ten, který žije pod praporem "Láska Páně vítězí!", se pravdě a lásce vysmívá, který pohrdá pravdou, soudy, Ústavou a všemi myslícími lidmi, který je nenávistný a mstivý, někdy až vlástizrádný a věřící hoaxům a fake news, jak potom chcete vytvářet normální, svobodnou lidskou společnost?

:-)

2 0
možnosti
Foto

Problém je neznalost základních morálních principů. Přitom je to tak jednoduché. Základní etické principy se vinou lidskou civilizací jako nit. Jsou jimi: Vlastnictví - těla a majetku a svoboda dělat vše co nezasahuje násilím do vlastnictví ostatních lidí.

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS